Wagenparkverzekering

Een goede verzekeringsoplossing nodig voor uw wagenpark in eigendom of in lease? DGV adviseert en bemiddelt graag.

DGV is uw centrale aanspreekpunt voor:

  • volledige schadebehandeling inclusief managementinformatie;
  • schadesturing en schadeservice aan bestuurder en uw organisatie;
  • advies over schadepreventie.

Schadebehandeling

Voor uw wagenpark is een professionele afhandeling van uw schades erg belangrijk. Wilt u uw schades snel en efficiënt afhandelen met het maximale resultaat? Dan heeft u de mogelijkheid om uw volledige schadebehandeling en schaderegistratie aan DGV over te dragen. Tevens kan DGV zorgdragen voor de financiële afwikkeling richting geselecteerde schadeherstellers zodat de administratie tot een minimum wordt beperkt.

Schadesturing en schadeservice

Omdat uw organisatie bij schade al genoeg te regelen heeft, biedt DGV u uitgebreide service om het schadeproces en het reparatieproces zo goed mogelijk te managen. Wij bieden u hulp bij het beheersen en reduceren van de directe en indirecte schadekosten. Daarnaast bieden onze verzekeraars reparatie ter plaatste aan of vervangend vervoer. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de Haal & Brengservice van uw verzekeraar.

Kennismaken? Meer informatie over Zakelijke verzekeringen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.