Missie & wijze van aanpak

Missie en wijze van aanpak

De Groene Verzekering is een challenger in de verzekeringsmarkt en en richt zich op een verzekeringsindustrie welke uiteindelijk duurzaam opereert  op een manier die mens en milieu ten goede komt en duurzame ontwikkeling bevordert. Een stabiele, gelijkwaardige en rechtvaardige economie tot stand brengen waar het menselijk gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het natuurlijk vermogen van de aarde in balans zijn.

De Groene Verzekering is dus een echte challenger in de verzekeringsmarkt. Klanten worden geholpen de meest duurzame, groene verzekeringsmaatschappij te selecteren. De Groene Verzekering doet zaken op een eerlijke en transparantie manier (uniek!).

 

 

Onze aanpak

U weet wat u bij ons kunt verwachten. Groen(er) verzekeren én voordeliger. Wij komen eventueel geheel vrijblijvend bij u thuis. Wanneer wij onze belofte kunnen waarmaken en u besluit achteraf geen gebruik (meer) te maken van de advies- en of bemiddelingsactiviteiten, dan zult u hiervoor echter een factuur ontvangen. Bij voorbaat dank voor uw sympathie. De hoogte van de eventuele factuur kunt u met ons bespreekbaar maken. Een en ander om te voorkomen dat wij aan ons eigen succes ten onder gaan. Immers, u bent bij ons bijna altijd voordeliger uit. Laat bekijken en uitrekenen wat de uiteindelijke besparing en meerwaarde is.