Rechtsbijstandverzekering

Een huis kopen, een erfenis krijgen, een wereldreis boeken: grote gebeurtenissen die gelukkig meestal goed verlopen. Maar wat als u onenigheid krijgt, bijvoorbeeld met de verkoper van het huis, de reisorganisatie of uw werkgever? Dan is het een geruststellend idee dat u verzekerd bent van juridische hulp. Met de Rechtsbijstandverzekering van ARAG of DAS.

Een geruststellend idee

Een huis kopen, een nieuwe baan, een wereldreis boeken: grote gebeurtenissen die gelukkig meestal goed verlopen. Maar wat als u onenigheid krijgt, bijvoorbeeld met de verkoper van het huis, de reisorganisatie of uw (ex)werkgever? Dan is het een geruststellend idee dat u verzekerd bent van juridische hulp. Met de Rechtsbijstandverzekering van ARAG of DAS.

Kennis van zaken

Wij besteden de juridische hulp uit aan de specialisten van ARAG Rechtsbijstand. Zij hebben veel kennis van zaken. En weten precies hoe ze u het beste kunnen bijstaan. In overleg met ARAG mag u ook soms zelf een eigen advocaat of deskundige kiezen. Hoe dan ook, u bent verzekerd van een ervaren professional aan uw zijde.

U kiest wat bij u past

Onze Rechtsbijstandverzekering bestaat uit verschillende bouwstenen.

U kiest zelf welke bij u past:

  • 1 Verkeer: u heeft een conflict over schade die u in het verkeer heeft opgelopen. Bijvoorbeeld: door een fout van iemand anders raakt u gewond of uw auto beschadigd.
  • 2 Consument & Wonen (alleen samen met bouwsteen 1): u heeft een conflict over schade aan u persoonlijk, uw gezin of uw woonomgeving. Zoals bij een aankoop, reparatie of verbouwing. U krijgt dan juridische hulp. Ook bij conflicten met uw buren of de overheid helpen wij u. En bij conflicten over een erfenis, adoptie of curatele.
  • 3 Inkomen (alleen samen met bouwstenen 1 en 2): u heeft een conflict over uw werk of arbeidsovereenkomst, met uw werkgever. Of over een sociale verzekeringsuitkering of uw pensioen.
  • 4 Fiscaal & Vermogen (alleen samen met bouwstenen 1, 2 en 3): u krijgt juridische hulp bij scheiding, bezwaar tegen een belastingaanslag of conflicten over vermogensbeheer. En hulp bij een conflict over uw 2e huis in het buitenland.
Snel en zorgvuldig

Heeft u een conflict waarvoor u verzekerd bent? Dan gaan de juridisch specialisten direct voor u aan de slag. ARAG heeft experts op elk rechtsgebied, dus u krijgt altijd een uitstekende specialist toegewezen. Deze blijft van begin tot einde betrokken bij uw conflict. En overlegt met u wat uw kans op succes is en wat de beste aanpak is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.


Wat is verzekerd?
Kennismaken? Meer informatie over Particuliere verzekeringen?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852