Computer- en elektronica verzekering

en computer- en elektronica verzekering dekt schade aan uw computer, software en andere elektronica in uw bedrijf. U bepaalt zelf welke apparatuur u verzekert en hoe ruim de dekking is. Wij raden u aan om niet alleen de computer te verzekeren, maar ook andere elektronische apparaten, zoals de telefooninstallatie, de fax en het kopieerapparaat.

U kunt kiezen uit verschillende dekkingscategorieën, van materiële schade aan de apparatuur tot en met de herstelkosten bij verlies van data en software.

 

Gehuurde apparatuur

Als u apparatuur huurt, moet u rekening houden met de ‘kleine lettertjes’ in uw onderhoudscontract. Daarin staat vaak dat schade aan de gehuurde apparatuur niet voor rekening komt van de verhuurder. Het kan ook zijn dat een hoog eigen risico is opgenomen. Deze en andere elektronische risico’s kunt u via DGV meeverzekeren.

Kennismaken? Meer informatie over Zakelijke verzekeringen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.