Rechtsbijstandverzekering zakelijk voor ondernemers en ZZP

Als het aan u ligt komt u niet in een conflict terecht, maar helaas heeft u niet alles in de hand. Er zijn talloze situaties denkbaar waarbij u juridische raad nodig heeft. Een discussie met een ontevreden klant loopt uit op een tuchtrechtelijke klacht, het onderhoud van uw machines verloopt niet naar wens en noem maar op. Met een rechtsbijstandverzekering zakelijk voor bedrijven bent u verzekerd van juridische hulp tegen een scherpe premie.

U krijgt met een zakelijke rechtsbijstandverzekering niet alleen dekking rondom uitoefening van uw bedrijf, maar ook als particulier. Uw auto’s zijn daarbij meeverzekerd.

Naast speciaal voor onze klanten ontwikkelde producten werken we ook met producten van de twee marktleiders op gebied van rechtshulp: DAS Rechtsbijstand en ARAG Rechtsbijstand.

 

Premie en dekking

De premie en dekking hangen af van het type rechtsbijstandverzekering dat u kiest. Wij adviseren u graag vrijblijvend over een verzekering die optimaal aansluit bij de risico’s van uw bedrijf.

Kennismaken? Meer informatie over Zakelijke verzekeringen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.