Caravanverzekering

Heerlijk, met uw caravan eropuit. Een weekendje weg of een trip door Zuid-Europa: met uw huis op wielen bent u eigenlijk overal thuis. En met uw caravanverzekering kampeert u extra prettig. Want schade, diefstal of verlies van uw caravan is verzekerd. En veroorzaakt uw caravan schade aan andere mensen of spullen? Dan vergoeden wij die ook.

Fijne vakantie

Want schade, diefstal of verlies van uw caravan is verzekerd. En veroorzaakt uw caravan schade aan andere mensen of spullen? Dan vergoeden wij die ook.

Caravan, vouwwagen en stacaravan

Bij DGV verzekert u uw caravan: een gewone caravan, stacaravan, vouwwagen of opzet-unit. U bent het hele jaar door verzekerd in de Benelux, en zes maanden in heel Europa. En met uw stacaravan in heel Nederland. Staat u met uw stacaravan liever in België? Of wilt u uw caravan met drie of vijf jaar nieuwwaarde verzekeren? Kies dan de Plusdekking. Zo bent u op maat verzekerd.

Schade aan uw caravan

De Caravanverzekering vergoedt schade aan uw caravan, bijvoorbeeld door brand, hagel of storm. Maar ook verlies of diefstal van uw caravan. En heeft u daardoor extra kosten? Bijvoorbeeld voor een vervangend vakantiehuisje? Dan krijgt u ook die kosten vergoed. Goed om te weten: ook verzekerd is de schade die uw caravan kan veroorzaken. Bijvoorbeeld aan het tentdoek van uw buren.

Verzekerd bij uitlenen

Leent u uw caravan uit aan iemand anders? Ook dan vergoeden wij de eventuele schade. Maar alleen als u de caravan niet verhuurt (dus er geld voor vraagt).

Goed verzekerd, ook onderweg

De Caravanverzekering is er voor als u kampeert. En ook als u onderweg schade heeft aan uw caravan. Heeft u onderweg een ongeluk met de caravan? Wij zorgen ervoor dat uw caravan naar een garage wordt gesleept, of desnoods terug naar Nederland. Voor schade die u onderweg met uw caravan aan andere auto’s veroorzaakt, is er de Motorrijtuigenverzekering of de Autoverzekering van DGV. Met de Reisverzekering verzekert u zich tegen schade aan meegenomen spullen, zoals een fiets, kleding of filmcamera.

Snel en zorgvuldig

Heeft u schade aan uw caravan? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.


Wat is verzekerd?
Kennismaken? Meer informatie over Particuliere verzekeringen?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.