Aansprakelijkheidsverzekering

U stoot per ongeluk de glazen kast van vrienden kapot. Of uw kind schiet een bal door de ruit van de buren. Wij betalen die schade voor u. Schade per ongeluk veroorzaakt aan spullen, gebouwen of dieren van anderen. En: u bent ook verzekerd voor de gevolgen van die schade. Bijvoorbeeld als er vervangend vervoer nodig is. Wij vergoeden dan de kosten. Zelfs als een boom uit uw tuin op andermans auto valt, dan kunt u op ons rekenen. Een zorg minder.

Voor u en uw hele gezin

Goed om te weten: u kunt uw hele gezin meeverzekeren. Bijna alle mensen en dieren onder uw dak zijn dan verzekerd. Veroorzaken zij schade, dan vergoeden wij dat.

Schade aan spullen van anderen

U stoot per ongeluk de glazen kast van vrienden kapot. Of uw kind schiet een bal door de ruit van de buren. Wij regelen en betalen die schade voor u. De schade die u per ongeluk veroorzaakt aan spullen, gebouwen van anderen. En: u bent ook verzekerd voor de gevolgen van die schade. Bijvoorbeeld als er vervangend vervoer nodig is. Wij vergoeden dan de kosten. Zelfs als een dakpan van uw huis zomaar op andermans auto valt, dan kunt u op ons rekenen. Een zorg minder.

Ook letsel bij mensen of dieren

Schade aan andermans spullen is vervelend. Maar u -of uw huisdier- kunt onbedoeld ook iemand verwonden. Die schade vergoeden wij ook, net als de eventuele gevolgen. Als de ander vanwege zijn verwondingen inkomen misloopt, bijvoorbeeld.

U kiest het verzekerde bedrag

Hoeveel wij maximaal kunnen vergoeden, bepaalt u. Want u kiest van tevoren zelf het maximum bedrag. Dat scheelt weer in uw premie.

Deskundig & zorgvuldig

Heeft u schade bij een ander veroorzaakt? Dan laten we zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Of betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.


Wat is verzekerd?
Kennismaken? Meer informatie over Particuliere verzekeringen?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.