Risicoscan

Risicoscan
Met onze risicoscan voor startende ondernemers brengen wij uw risico’s direct in kaart. Zo krijgt u een goed beeld van uw bedrijfsrisico´s en kunt u onaangename verrassingen voorkomen. Bovendien zien wij met de risicoscan meteen met welke bedrijfsverzekeringen u de risico’s kunt afdekken en hoe hoog de premie bedraagt voor de diverse verzekeringen.

 

Risico’s van startende ondernemers

Het starten van een eigen onderneming is vaak een langgekoesterde wens. Bedrijfsverzekeringen en risico’s zijn niet het eerste waar de startende ondernemer aan denkt. Toch is goed om te beseffen dat u wel degelijk risico loopt. Risico’s vallen in drie categorieën:

  • Risico´s die de starter zelf wil/kan dragen, en niet wil verzekeren
  • Risico´s die de starter wil verzekeren
  • Risico´s die niet te verzekeren zijn

 

Risicoscan voor verzekeringen

De Risicoscan voor verzekeringen is speciaal bedoeld voor de startende en kleinere ondernemers. Met de risico scanner kunnen wij met u zelf bepalen welke risico´s u wel en niet kunt en wilt verzekeren.

 

Bedrijfsrisico verzekeren

Bij bedrijfsverzekeringen loont het de moeite om premies en dekkingen te vergelijken. Als startende ondernemer kunt u al snel 25% op de kosten van verzekeringen besparen. Dit doet u door goed te beoordelen welke verzekeringen u nodig heeft en door verschillende aanbieders te vergelijken.

 

Risicoscan: direct advies en premies berekenen

Wij vullen de risicoanalyse in. Wanneer u de vragen heeft beantwoord, geeft het systeem direct een advies over bedrijfsverzekeringen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in zakelijke verzekeringen die voor uw situatie noodzakelijk zijn, die wellicht een goede aanvulling zijn, en verzekeringen die optioneel kunnen worden overwogen. Als u uw keuze heeft gemaakt, kunnen wij de premies ook direct berekenen.
Risicoscan
Wilt u echt zeker zijn van uw zaak? Zeker als de bedrijfssituatie zich kenmerkt door een grotere complexiteit, worden belangrijke bedrijfsrisico’s snel over het hoofd gezien. Hiervoor bieden we u de uitgebreide risicoanalyse aan.

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.