Kostbaarhedenverzekering

De geavanceerde fotocamera. Het schilderij van een bekende Hollandse meester. Of de ring van uw overgrootmoeder, mét kostbare saffieren. Het zijn spullen die u misschien het liefst veilig in een kluis stopt, maar waar u tegelijkertijd zorgeloos van wilt genieten. Wij begrijpen dat. Met de Kostbaarhedenverzekering van DGV zijn uw kostbaarheden goed verzekerd.

Voor al uw kostbaarheden

Een nieuw, exclusief horloge. Het kostbare schilderij in uw woonkamer. Of de ring van uw overgrootmoeder, mét zeldzame saffieren. Het zijn spullen die u misschien het liefst veilig in een kluis stopt, maar waar u tegelijkertijd zorgeloos van wilt genieten. Wij begrijpen dat. Met de Kostbaarhedenverzekering van DGV zijn uw kostbaarheden goed verzekerd.

Verzeker wat u lief is

U kiest zelf wat u verzekert. Dat kan waardevolle film- en fotoapparatuur zijn, of andere elektronica. Maar ook een kostbaar juweel, een kunstvoorwerp of een bijzondere viool. Uw spullen zijn verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. We vergoeden ook schade die ontstaat door een gebrek aan het eigendom zelf. Bijvoorbeeld: u verliest een diamant omdat de zetting van uw ring kapot is.

Ook letsel bij mensen of dieren

Schade aan andermans spullen is vervelend. Maar u -of uw huisdier- kunt onbedoeld ook iemand verwonden. Die schade vergoeden wij ook, net als de eventuele gevolgen. Als de ander vanwege zijn verwondingen inkomen misloopt, bijvoorbeeld.

Altijd een passende vergoeding

Als er iets gebeurt met uw verzekerde eigendom, en u heeft schade, dan vergoeden we dat. U krijgt bijvoorbeeld de reparatiekosten. Of een vergoeding om het voorwerp te kunnen vervangen. Hoeveel de vergoeding is, is afhankelijk van de waarde die u verzekerd heeft. Dat is meestal de nieuwwaarde: het bedrag dat nodig is om het voorwerp nieuw te kopen. Maar bij juwelen en kunstvoorwerpen kunt u ook de taxatiewaarde verzekeren. Dan vergoeden we het aankoopbedrag, of de waarde die de taxateur eraan geeft.

Overal ter wereld

U bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook als u uw kostbaarheden meeneemt op reis of buitenshuis gebruikt. Een geruststellend idee. Voor sommige spullen – zoals schilderijen en elektronische apparatuur – geldt de verzekering alleen in huis. Maar, als u die spullen verhuist of naar een reparateur brengt, kunt u ook op ons rekenen.

Snel en zorgvuldig

Heeft u schade aan uw kostbaarheden? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.


Wat is verzekerd?
Kennismaken? Meer informatie over Particuliere verzekeringen?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.