Motorrijtuigenverzekering

Maakt u binnen uw bedrijf of organisatie gebruik van motorvoertuigen? Dat kan een bestelbusje tot en met een compleet wagenpark. U bent hier zuinig op en wilt er uiteraard op kunnen rekenen dat u zich op elk moment snel van A naar B kunt verplaatsen. Een goede verzekering voor uw voertuigen is geen overbodige luxe. Na een eventuele schade wilt u snel weer op weg kunnen.

Meer weten?

Neem contact op met een adviseur van DGV. We maken graag een offerte op maat voor u. We staan voor u klaar en nemen uw zorgen uit handen.

Dekking

Een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) is verplicht voor elk voertuig. U kunt uw verzekering uitbreiden met de volgende dekkingen:

 

  • Beperkt casco: dekking voor diefstal en schade door, ruitbreuk, brand, hagel en loslopende dieren.
  • Volledig casco: zelfde als beperkt casco, maar uitgebreid met dekking voor schade door eigen schuld en vandalisme. Samen met een WA-dekking, noemen we dit ook wel een all-riskdekking.
  • Rechtsbijstand motorrijtuigen: dekking voor conflicten rondom het bezit en/of het gebruik van een motorrijtuig. Gespecialiseerde juristen helpen u eventuele schade te verhalen op de tegenpartij.
  • Schadeverzekering inzittenden: dekking voor letselschade en schade aan of verlies van de eigendommen van de inzittenden van het voertuig.

No-claimkorting op de premie

Voor een personen- of bestelautoverzekering profiteert u van no-claimkorting op uw premie. Dit betekent, dat hoe minder schade u claimt, hoe lager uw premie wordt.

Geen zorgen rond schade

Heeft u schade? Dan ondersteunen onze eigen schadebegeleiders u volledig bij het afhandelen van de schade. Uw belang staat voor ons altijd voorop. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

Kennismaken? Meer informatie over Zakelijke verzekeringen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.