Gebouwenverzekering

Een gebouwenverzekering is een must voor elke ondernemer. Schade aan uw bedrijfspand door bijvoorbeeld water, vandalisme of brand kan behoorlijk in de papieren lopen. Niet alleen de herstelwerkzaamheden kosten geld, maar ook het inhuren van experts en het regelen van een tijdelijk onderkomen. Met de gebouwenverzekering bent u verzekerd van een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.

 

Dekking

De gebouwenverzekering voor ondernemers dekt onder andere schade door brand, ontploffing, blikseminslag, storm, neerslag, diefstal, vandalisme, aanrijding en het springen van de waterleiding door vorst. Ook de ruiten van uw onderkomen zijn meeverzekerd op de gebouwenverzekering.

 

Verzekering op maat

Elke onderneming is uniek en elk bedrijfspand is anders. Hierdoor is geen risico gelijk. Daarom is het verzekeren van uw gebouw maatwerk. Aan de hand van uw behoeftes, kan de dekking worden beperkt of uitgebreid.

Kennismaken? Meer informatie over Zakelijke verzekeringen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.