Oldtimerverzekering

Veel mensen kunnen genieten van een klassieke auto met karakter. En als trotse bezitter van een oldtimer, wilt u er natuurlijk ook mooie ritten mee maken. Dan is het prettig te weten dat uw auto goed verzekerd is. Bij DGV snappen we dat het om een auto met historie gaat. Daarom kunt u met onze Oldtimerverzekering onbezorgd de weg op.

Op weg met een bijzonder bezit

Bij DGV snappen we dat het om een auto met historie gaat. Daarom kunt u met onze Oldtimerverzekering onbezorgd de weg op.

Altijd goed verzekerd

Al rijdt u er niet dagelijks mee; uw oldtimer moet net als een ‘gewone’ auto WA-verzekerd zijn. Daarmee bent u verzekerd als u met uw oldtimer schade of letsel bij anderen veroorzaakt. Natuurlijk kunt u bij DGV óók schade aan uw eigen oldtimer verzekeren. Met de beperkte of volledige ‘cascoverzekering’.

Passende vergoeding

Als u schade krijgt aan uw oldtimer, vergoeden we de reparatie. U bepaalt zelf waar u de oldtimer laat repareren. En is er een vervangend onderdeel nodig, maar niet meer leverbaar? Dan kunt u dat alsnog laten maken. Het kan zijn dat uw oldtimer niet meer te repareren is. In dat geval vergoeden we de taxatiewaarde.

Voordelige keuze

U rijdt niet dagelijks met uw oldtimer, waardoor er minder kans op schade is. Daarom betaalt u minder premie dan bij de ‘gewone’ autoverzekering. En uw oldtimer is verzekerd tijdens toer- en regelmatigheidsritten. Dit geldt ook voor jonge bestuurders. Ook jongeren onder de 24 jaar kunnen gewoon bij ons terecht met hun oldtimer.

Uw oldtimerverzekering nog completer

Wilt u niet alleen uw auto tegen schade verzekeren, maar ook uzelf, uw passagiers en uw spullen? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft? Met onze aanvullende autoverzekeringen maakt u uw Oldtimerverzekering nog completer. Uw DGV adviseur vertelt u graag welke bij uw situatie past.

Snel en zorgvuldig

Heeft u schade? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.


Wat is verzekerd?
Kennismaken? Meer informatie over Particuliere verzekeringen?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Tel: (050) 537 0927 / Mobiel:  (06) 22391852

Stel een vraag

Stel eenvoudig uw vraag aan een medewerker van De Groene Verzekering.
Wij komen er z.s.m. op terug.