Duurzaam bankieren en duurzaam verzekeren

Triodos Bank. Duurzame verzekeringen?

Het komt nog al eens voor dat de offerteaanvragen welke bij ons binnenkomen rekeninghouder zijn bij de Triodos Bank. Welke verzekeringen biedt Triodos Bank aan?  Deze vraag krijgt de afdeling Klantenservice van Triodos Bank vaak binnen.
Het antwoord luidt dan: ‘Wij bieden geen verzekeringen aan. Bent u op zoek naar een duurzame verzekeraar? Kijk dan eens naar een vergelijking van verzekeraars op het gebied van duurzaamheid’.

 

De zoektocht naar de meest duurzame verzekering

DGV helpt u bij het vinden van de meest duurzame verzekering.
Een verzekeringsmaatschappij die op alle thema’s en sectoren duurzaam scoort is er nog niet. Maar samen met u gaan we op zoek naar de verzekeraar die het beste bij uw wensen aansluit. Vaak spelen de polisvoorwaarden en de premiestelling ook een rol, of kan een duurzame verzekeraar een bepaald risico niet verzekeren. We gaan dan op zoek naar een alternatief.

 

Thema’s voor duurzame verzekeraars

Er zijn veel verschillende criteria en thema’s waarnaar wij kijken bij duurzame verzekeringen. Het gaat hier niet alleen om hoe “groen” de verzekering is, maar ook om hoe zijn omgaan met investeringen, mensenrechten, en of de verzekeraar hun maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

 

Bekijk onze pagina’s met vergelijkingen van verzekeraars op het gebied van duurzaamheid, of alle particuliere verzekeringsproducten en zakelijke verzekeringsproducten die wij u kunnen aanbieden.

Bekijk eenvoudig online of uw huidige verzekeraar duurzaam is.
Meer weten? Persoonlijk advies? Neem contact op met De Groene Verzekering.