Coming soon!

Onze geheel nieuwe website wordt momenteel ontwikkeld.
qode-eliptic-slider

Welkom bij De Groene Verzekering (DGV)!

Onze nieuwe website wordt momenteel ontwikkeld. In de tussentijd kunt u altijd contact met ons opnemen per email: [email protected]
en telefonisch op (050) 537 0927 of 0622391852.

 

De Groene Verzekering: voor advies en bemiddeling voor álle particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen.

Doel
DGV is een assurantiekantoor waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Een kantoor die de consument de mogelijkheid biedt om om aan de hand van de tool van de Eerlijke Verzekeringswijzer (een initiatief van Amesty International, Milieudefensie, Dierenbescherming, FNV, Oxfom Novib en Pax Christie) de scores van verzekeringsmaatschappijen te vergelijken op duurzaamheid. DGV vergelijkt de tien belangrijkste aanbieders van levens- en schadeverzekeraars op de Nederlandse markt. Het achterliggend doel is dat de verzekeraars hun (financiële) invloed aanwenden om bedrijven en overheden te verduurzamen. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid wanneer het aan komt op onze ecologische voetafdruk.

 

Voor wie
De Groene Verzekering is er voor particulieren en kleine en middelgrote organisaties die een duurzame kijk op de wereld van belang vinden. Of u nu een commercieel bedrijf hebt in de vorm van een bv of een ideële instelling in de vorm van een stichting, wij zijn u graag van dienst voor álle particuliere- schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen. Uiteraard ook aangaande arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en duurzame uitvaart.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Aan de hand van diverse thema’s en sectoren welke u het belangrijkst vindt (klik hier voor alle thema’s en sectoren) selecteren wij samen met u de meest duurzame verzekeraar en helpen u met het overstappen van de ene naar de andere maatschappij. Hier heeft u verder geen omkijken naar.

 

Beleid en praktijk
De Eerlijke Verzekeringswijzer publiceert periodiek de resultaten van onderzoek van de verschillende verzekeraars publiekelijk zodat ze samen met de consument corrurrentie van de verzekeraars op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stimuleren. Met als einddoel meer duurzame investeringen.

meer dan 15 jaar ervaring in de verzekeringsbranche

De Groene verzekering is een initiatief van Hofstede Assurantiën uit Groningen. Onze mentaliteit wordt gekenmerkt door betrokkenheid en ambitie.

De Eerlijke Verzekeringswijzer

Hoe scoort jouw verzekeraar per thema? Klik hier voor een overzicht
qode-np-item
1
Wensen in kaart brengen
qode-np-item
2
Advies & Bemiddeling
qode-np-item
3
Risk Management
qode-np-item
4
Begeleiding & Zekerheid
[qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns” switch_to_one_column=”1000″][qode_elements_holder_item item_padding=”0 12.5% 0 0″ vertical_alignment=”middle” advanced_animations=”no” item_padding_768_1024=”0 0 7% 0″ item_padding_600_768=”0 10% 7%” item_padding_480_600=”0 10% 10%” item_padding_480=”0 10% 12%”][/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item item_padding=”0 33% 0 0″ vertical_alignment=”middle” advanced_animations=”no” item_padding_1280_1440=”0 10% 0 0″ item_padding_1024_1280=”0 0 0 0″ item_padding_768_1024=”0 10%” item_padding_600_768=”0 10%” item_padding_480_600=”0 10%” item_padding_480=”0 10%”]

Onze Diensten

DGV levert altijd maatwerk. Staat een bepaalde dienst of product hier niet tussen? Vraag ons gerust wat wij kunnen betekenen.

Inventarisatie wensen, risico's en verzekeringsproducten

Advies en bemiddeling op maat

Risk Management - in kaart brengen van risico's en het inperken daarvan

Financieel advies, administratie, boekhouding & aangifte

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

©2017 – De Groene Verzekering – onderdeel van Hofstede Assurantiën.

Beheerder login

Beheerder login